Welkom bij de online cursus Freenance!

 

[Geschreven tekst uit de video]

Welkom bij de online cursus Freenance. In deze cursus leer je in 7 concrete stappen hoe je meer financiële vrijheid creëert om jouw droomleven waar te gaan maken! 

Ik ben Ashley en tijdens deze cursus zul je mijn stem horen in de introductiefilmpjes. Ook ben ik aanwezig in de besloten Facebook community waar je al je vragen over de cursus kunt stellen. 

Allereerst…Wat supertof dat jij de eerste échte stap gezet hebt naar jouw droomleven, daar mag je trots op zijn!

De cursus bestaat uit 3 units. Je bevind je nu in de eerste unit, waarin je de basis gaat neerzetten voor de rest van jouw droomleven. In deze eerste unit maak je een financieel overzicht, ga je jouw dromen concreet maken én stel je je droombudget vast. 

In unit 2 leer je hoe je op verschillende manieren minder geld kunt uitgeven én meer geld kunt verdienen. Ook geven we je tips hoe je jouw geld voor je kunt laten werken in plaats van dat jij voor je geld werkt. Op die manier zul je zien dat je stap voor stap dichter bij jouw droombudget komt. En geloof mij, met al die kleine babystapjes bij elkaar gaat dat sneller dan je denkt! 

Unit 3 staat in het teken van jouw mindset.  We delen de beste tips en tricks om ervoor te zorgen dat jij een positieve mindset behoudt om daadwerkelijk jouw droomleven waar te gaan maken! Ook als het even tegenzit. Een droomleven is tot slot niet voor een maand, maar voor de rest van jouw leven! 

Ben je er klaar voor?

Download dan hier het werkboek voor unit 1!

Let’s do this!